WEBLAP készítés


Minden cég fejlődésében eljön az a pont, amikor szükségessé válik egy honlap beindítása. Manapság senkinek sem kell magyarázni, miért kell élni ezzel a lehetőséggel. Az Internet a világ legnagyobb információ-tárháza, amelyben ha cége is képviselteti magát, hatalmas előnyre tehet szert.

A siker feltétele azonban nem csupán egy honlap a világhálón; természetesen a minőség is nagyon fontos. Ha cégének még nincs honlapja, és képviseltetni szeretné vállalkozását az Interneten, vagy ha már van weboldala, de annak minősége nem kielégítő, forduljon bizalommal a Gomedia Hungary Kft. fejlesztői csapatához!

TÁRHELY szolgáltatás


Csapatunk a tőlünk megrendelt, vagy korábban elkészített honlapjának elhelyezéséről is gondoskodik, a tőlünk megszokott színvonalon! A szokásos szolgáltatások mellett (tárhely, e-mail fiók,PHP, SQL...) a Gomedia Hungary Kft. vállalja az Ön domainje regisztrálását, illetve karbantartását is. Belső rendszerünkön keresztül Ön mindig tájékozódhat honlapja látogatottságáról (Web-statisztika), illetve feladat kezelő rendszerünkben felteheti kérdéseit, közölheti igényeit. További információt a Tárhely szolgáltatás menü alatt olvashat!

NETRÁDIÓ közvetítés


A Gomedia Hungary Kft. szolgáltatásai folyamatosan bővülnek. Legújabb szolgáltatásaink közzé tartozik az Internetes rádió közvetítés. Az Internet rádiónak nincsenek földrajzi korlátai, tehát egy magyarországi rádió adását London-ban is lehet hallgatni az interneten keresztül. Az internet rádió lehetőségei olyan hatalmasak, mint magának a cyberspace-nek (például a Live365 több mint 30 000 rádióadást kínál). Célunk az, hogy a magyar országos illetve helyi rádiók hallgatása ne legyen helyhez kötve, továbbá a 21. század technikai adottságait kihasználva hibátlan minőségben jusson el az ország egész területén található hallgatókhoz.

SZOFTVER készítés


Az Internetes megjelenésen és az on-line rendszereken túl egy cégnek szüksége lehet előbb utóbb belső vállalatirányítási rendszerre, vagy egyéb olyan programra, mely megkönnyíti a vállat életét. Szoftverfejlesztő csapatunk ügyfeleink azon igényét elégitette ki az elmúlt négy évben, hogy rövidebb idő alatt könnyebben tudjanak elvégezni egyes feladatokat számítógép segitéségvel. Mindegy, hogy vállalatirányítási rendszerről, munkalapnyilvántartó programról, vagy audió rögzító programról legyen is szó, mi minden feladatot tökéletesen teljesítünk ügyfeleink megelégedésére.

NYOMDAI előkészítés


Egy mozgásban lévő cég talán egyik legnagyobb figyelmet érdemlő pontja, az arculat. Nem mindegy, hogy a vállalat termékei illetve hirdetései milyen formában jutnak el a fogyasztókhoz. Design részlegünk feladata a megrendelők vizuális megrendeléseinek elkészítése, legyen az szórólap, plakát, névjegykártya vagy újsághírdetés. A tervezésen túl elvégezzük a nyomdai előkészítést, és igény szerint a kész anyagot nyújtjuk át a megrendelőnek. Az elmúlt években a nyomdaipar számos képviselőjével sikerült kiválló kapcsolatot kialakítanunk, így garantálhatjuk, hogy Ön csak tökéletes minőségű anyagot kap készhez, kedvező áron.


A cél az elégedettségük, és hogy mindannyian büszkék lehessünk az általunk készített termékekre.


Webmail - Gomedia Admin System - Kapcsolat
CopyRight 2009. © - IP6 Media Kft.