SZOFTVER készítés


A Gomedia csoport Software részlege 4 éve működik és ez alatt az idő alatt rengeteg "problémával", kissebb-nagyobb gondokkal találkozott. Ügyfeleink azon igényeit elégítettük ki az elmúlt időszakban, hogy rövidebb idő alatt könnyebben tudjanak végezni számos feladatot számítógép segitségével. Az eddigi megrendelőink igényein túl, saját ötleteinket is igyekszünk megvalósítani. Mindegy, hogy munkalap-nyilvántartó rendszerről, autós versenyek elendeghetetlen tartozékáról a lézeres időmérő-berendezésről, vagy az audió adásrögzítő szoftverről legyen is szó, mi minden feladatot tökéletesen teljesítettünk.


Radio Spy

A többéves rádiós tapasztalat vetette fel azt a kérdést, hogy létezik e olyan adásrögzítő és rádiófigyelő kombinált szoftver, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen, az Önök igényei szerinti minőségben rögzítsen, és a technika ördöge által okozott adás-kiesések megfelelő időben történő vészjelzését ne csak a hallgatókon keresztül tudhassuk meg.
Dellan 2

A Dellan 2 szoftver munkalapnyilvántartó alkalmazás. 3 éve több cégnél is folyamatosan és megbízhatóan üzemel. A munkalapok nyilvántartása mellett cégjegyzékkel is rendelkezik, így Ön bármikor könnyedén elérheti ügyfeleit. A program tartalmaz továbbá arhiválási lehetőséget, utólagos nyomtatást, illetve számos egyéb funkciót.

A részletekért lépjen velünk kapcsolatba...


Speed Timer 1.0

A program 1.0 verziója elkészült, és számos tesztelésen átesett. Ez az időmérő szoftver egy álltalunk fejlesztett hardver segitségével ezred másodperc pontosan képes az időmérésre. A programot többször használtuk a debreceni SpeedBall autós versenyeken.

A részletekért lépjen velünk kapcsolatba...

Webmail - Gomedia Admin System - Kapcsolat
CopyRight 2009. © - IP6 Media Kft.